Doprava ZDARMA po ČR při objednávce nad 1999kč!! Expedice balíků probíhá každý den. Zboží které je skladem odesíláme ihned po zaplacení nebo na dobírku.

Magnetická stavebnice Magbrix - Ta která je kompatibilní s Legem

Magnetické stavebnice považuji za geniální výmysl. ❤️ Je jich teď na trhu ale obrovské množství. Člověk ani neví, kterou zvolit. Rozhodla jsem se, že pro Vás tedy napíšu článek, ať Vám alespoň jednu z nich představím blíž. Nedávno jsem totiž malému sama stavebnici pořídila. Rovnou musím říct, že jsem to měla udělat už dávno. 🫣 Reakce byla skvělá.
 
 Vybrala jsem pro něho magnetickou stavebnici Magbrix. Tato stavebnice mě oslovila nejen kompatibilitou s Lego a Lego duplo, ale i možností pořídit sadu Junior. Sada Junior je sada vhodná pro opravdu malé děti. Čtverečky jsou tlustší a dají se na sebe připnout nejen magnety, ale i jako Lego duplo. Malého tedy baví je i jen stohovat do věže. Sada je plně kombinovatelná s Lego duplo. Můžeme na ni v pohodě připevnit i panáčky a klasické Duplo doplňky s upevněním na jeden bod. Klasické lego s touto variantou stavebnice využít nejde. Stavebnice je tedy opravdu určena hlavně prťátkům. Z toho vyplývá i fakt, že můj dvouletý syn zvládá tedy už i klasickou sadu, kterou můžete objednat v různých tvarech a je plně kompatibilní s klasickým Legem a z velké části i s Legem duplo. Každý dílek stavebnice má na jedné straně hrubší vzor a na druhé jemnější. Důvodem je možnost dávat dílky na obě strany Lega. Velké čtvercové základny jsou z jedné strany hladké, což využijete hlavně, když chcete někde postavit panáčky nebo samostatné komponenty z Lego Duplo. To je totiž jediná věc, se kterou stavebnice není v poho a věcičky na jeden bod tam držet nebudou. My doma to trochu obcházíme. 😁 Vždy dám prostě nejdříve vícebodovou kostku a až na ni tu jednobodovou. Například takto jsme si vyřešili v Magbrix domku sprchu. 😂 Celkově bych kvalitu magnetů a plastu ohodnotila na jedna s hvězdou. 😍 Testuji to s dvouleťákem, tak si asi umíte představit, jak stavebnice létá vzduchem, a kolik trpělivosti, schopnosti a jemné manipulace může tento malý testovatel mít. 😆 Nejvíce stavíme garáže, a pokud auto zvládne jezdit po střeše, co postavil Honzínek sám, tak jooo, ta stavebnice drží dobře. 🤣 Barevnost stavebnice se nám líbí a oceňuji i jak Magbrix má v každé sadě společně průhledné i neprůhledné varianty. 
 
 
Závěrem bych řekla, že magnetické stavebnice jsou geniální výmysl, ale magnetická stavebnice, co je navíc kompatibilní s Lego a Lego Duplo je mega geniální výmysl. Miluji, když s jednou věcí můžeme dělat x projektů a tím ušetřit peníze i prostor. Více takto skvělých nápadů. 😘
 
image_50365953 (1)
 
image_67234817 (1)
 
image_67192833 (1)
 
image_67228417 (1)
 
image_67528449 (1)
 
image_67178497 (1)
 
image_67192577 (1)
 
Autor článku: Péťa