Doprava ZDARMA po ČR při objednávce nad 1999kč!! Expedice balíků probíhá každý den. Zboží které je skladem odesíláme ihned po zaplacení nebo na dobírku.

Článek o ,,vadách” na dřevě.

Taky tak milujete přírodu? ❤️ Já opravdu moc. Přemýšlela jsem, proč to tak mám. Vždy mě příroda fascinovala. Došla jsem k závěru, že mi přijde chytrá a jedinečná ve své jednoduchosti. A přesně to stejné miluji i na open ended hračkách ze dřeva. Jsou chytré, protože je lze využít na milion způsobů. Působí jedinečně ve své jednoduchosti, protože každý kousek dřeva je unikát a zároveň je to jednoduchý, už léty ověřený materiál. Vždy když koukám na dřevo, tak zkoumám, kde uvidím tuhle jedinečnost. Kde najdu nějaký suk nebo nedokonalost, co ho polidští a vdechne mu duši. To přesně dává totiž dřevu tu osobitost, kterou tolik obdivuji. Stejně jako my lidé nejsme všichni stejní, tak ani dřevěné hračky nejsou. Jakýkoliv přírodní materiál si může toto zachovat, když mu (si) to dovolíme. Často nás svět táhne k dokonalosti a pomalu se zapomíná, že osobnost rozkvete až v odlišnostech. Já miluji každou svoji jizvu, stejně jako každý šrám, co má naše dřevěná duha. Všechny tyhle ,,vady” na kráse znamenají život. Mrzí mě, když se stejně jako u lidí vyžaduje i u ruční práce dokonalost.

Přitom každá ta odchylka od běžného je tak krásná. Neříkám, že chci, aby mi chodil z e-shopu kůň s ulomenou hlavou. 😂  Určitě ho můžu poslat zpět na reklamaci. Při převozu se může stát ledascos...Ale pokud to stane mě osobně, tak si ho zkusím opravit a navždy to bude ten koníček Šrámíček. Stejně jako nebudu řešit nějaké malé rejpnutí způsobené přepravou, tak nebudu řešit velká rejpnutí, co způsobí syn. Jsou materiály, kde je potřeba držet tu stejnolitou strohost, ale dřevo tento druh materiálu rozhodně není. Tak doufám, že máte stejně jako já nutkání běžet si hračky znovu prohlédnout. Nutkání objevit tuhle krásu. Já už pár unikátních osobností doma mám. 😍
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Autorka článku: Péťa