Doprava ZDARMA po ČR při objednávce nad 1999kč!! Expedice balíků probíhá každý den. Zboží které je skladem odesíláme ihned po zaplacení nebo na dobírku.

Co/kdo jsou Lucky Lucky od Grapat?

... Dalo by se říct, že to jsou hračky, dřevěné postavičky velké okolo 7cm, menší mandaly, panáčci s buď jasně určenou identitou nebo s velkým prostorem pro Vaši fantazii. Ruční práce ubytovaná v papírové krabičce. Což zní fajn, ale byl by to sakra odbytý popis 😁. 
 
Lucky jsou štěstí a to nejen v překladu. Pamatujete si co bylo štěstíčko na pouti? Ten tajemný sáček s překvapením? Kdo by mu odolal? 🤤 Kdo by nezkusil své štěstí, zda uvnitř bude to, po čem touží? To přesně jsou Lucky. Ale bacha jsou ještě víc 😂. Překvapení obohacené o možnost stát se sběratelem. To je kombinace, která Vás i děti chytne a nepustí. Ten, kdo teď tvrdí, že je vůči tomuto imunní…, hmmm… řekneme si, až je budete mít v ruce 😁. Ono totiž Lucky mají ještě třetí, a to kouzelnou vlastnost. Je to schopnost sbližovat lidi 😍❤️😍❤️. Že vůbec nechápete, jak je to možné? Pojďme si spolu jednu takovou krabičku koupit a rozbalit 😇. Objednám, přijde, otevřu a zjistím co je uvnitř. Předem vím, že dle popisu bude v krabičce jedna z patnácti možných variant (jooo, fakt je jich tolik 😂, ale až budete sbírat, bude Vám to připadat málo😂). Každá krabička obsahuje ,,Bibličku” se seznamem, který si mohou děti odškrtávat ❤️. Tak co? Bude tam některá z těch co se u Vás doma líbí nejvíc? No já bych vzala krabiček raději víc, ať je větší šance. Tady se ale nabízí otázka. Co když bude něco stejné? Tak Vám Grapat jasně poradí SWAP THEM ALL!! Takže co je víckrát, můžeš vyměnit na skupinách s OE hračkami a poznat nové přátele. Další možnost je Lucky ukázat přátelům, co už máš a sbírat spolu 😉 Sdílená radost je dvojitá radost. Navíc výměny učí děti spolupráci, schopnosti se domluvit a podělit. Radovat se, že oba mají, co si přejí. Ne nadarmo mají Lucky heslo Lucky you, Lucky me!❤️Sběratelství zas dětem ukazuje hodnotu dané věci. Mají prostor věc ocenit a vážit si, že se jim povedla získat. Společně Vám dává možnost očekávání a hlavně těšení se. Takové malé Vánoce kdykoliv během roku ❤️. 
 
Lucky jsou z velké části panáčci, mandaly a proto jdou skvěle zapojit do všech her. Mohou mít ve Vašich hrách pokaždé jinou úlohu. Je zábavné je dávat do různých rolí a kombinovat. Já mám Honzínka malého a tak zatím drobné předměty dávám jen pod bedlivým dohledem. Mandaly tedy zůstávají na polici ale vše ostatní cestuje autíčky, vláčky, zdolává komíny z kostek a lítá vzduchem po obýváku 😂. Musím říct, že ho Lucky baví a vyndávání z krabičky extra 😂. V budoucnu budou mít Lucky samo větší životní příběhy, než jim dokáže Honzínek připravit dnes. Vzhledem k jejich různorodosti se na to moc těším ❤️. 
 
My maminky oceníme, že Lucky mohou být drobným dárkem a jdou použit do adventních kalendářů, jako malá odměna za návštěvu zubaře nebo pokud chce něco předat babi při návštěvě 😉 nebo naopak chceme dítěti kamarádky něco donést my 😍. Když jsou děti ještě malé, může to být naše bezstarostná zábava, na jejímž konci má maminka celou sérii připravenou, až přijde její čas. Série jsou vždy limitované a tak máte vždy neopakovatelnou možnost získat zrovna tyto druhy. Když chceme rozumět dětskému světu je fajn si trochu toho dětského vnímání udržet a užívat si ho. Stát se malým sběratelem ❤️.
 
 V Lucky se podle mě skrývá celá řada možných důvodu, proč je mít rád a zařadit je mezi top hračky. Tak se spolu pusťte do jejich objevování. Přeji Vám, ať je to pro Vás i Vaše děti ta pravá Lucky zábava ❤️
 
 
image_67202049
 
image_50420993
 
image_50418433
 
image_50400257 (1)_1
 
image_50385153
 
image_67208193
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Autorka článku: Péťa