Doprava ZDARMA po ČR při objednávce nad 1999kč!! Expedice balíků probíhá každý den. Zboží které je skladem odesíláme ihned po zaplacení nebo na dobírku.

Na co všechno jde využít Play Tray?

Play Tray je hluboký a veliký podnos, který má uvnitř ještě jednotlivé nádoby ve tvaru trojúhelníků a víčko. Jak víčko, tak podnos je opatřený protiskluzovým silikonem, takže dětem nikam neutíká. A já bych vám chtěla napsat pár tipů, jak jde podnos využít.

 

Třídění

            Například Grapat mandaly nasypete na  podnos a nádoby umístíte do víčka. Dítě má za úkol všechny druhy mandal roztřídit do jednotlivých nádobek. Navíc ho klidně můžete využívat na uskladnění mandal ;-)

 

Na sensory play (smyslové hry)

            Jedním z velkých přínosů je využití na sensory play (smyslové hry), protože jeho údržba není nijak složitá. Na fotkách vidíte třeba jednoduchou hru na téma farma, ke které jsem využila figurky od Safari, modelínu a razítka.

            Další smyslovou hru, na kterou jsem podnos využila byl na téma láska. Do jednotlivých nádobek jsem dala různé materiály a pomůcky. Mandaly od Grapat, razítka, modelínu, barevnou rýži a dřevěné pomůcky. A dceři jsem nechala volné pole působnosti. Díky tomu, že je opravdu hluboký, tak se málokdy dostane něco mimo.

 

Jako podnos

            Často ho využíváme i jako podnos jenom s víčkem. Například teď v něm děti mají kinetický písek a pár tvořítek. Když si děti přestanou hrát, tak jenom zavřu víčko. Super je tedy na cokoliv, co pak stačí jen zavřít (modelína, lego atd.) Mohou ho mít děti permanentně k dispozici na svém stolečku, jen náplň jednou za čas vyměníte.

 

Na různé pokusy

            Nedávno jsme ho využily i na jeden velmi oblíbený pokus se sodou a octem. A pokusy teda milují asi všechny děti;-) Takže se rozhodně nebojte Play Tray na ně využívat. Na podnos jsem nasypala potravinářské barvivo, na něj sodu a dceři (2 roky) dala pipetu a ocet do nádobičky. Soda v kontaktu s octem pění (šumí) a dětem se to strašně líbí. Navíc se jí objevovaly barvy, které byly skryté pod sodou.

            Tentokrát se mi nedostala ani kapička octa a sody mimo podnos. Když jsme dělali pokus na tácu, tak nešlo dávat větší množství octa, aby se nám to pak nerozlilo. Takže ta hloubka Play tray je tedy jedna z největších výhod.

 

Tak a to je pár tipů, jak jde podnos využít.

 

Přeji mnoho zábavy s Play Tray!